SERVICE

– DIN DIREKTVÄG TILL ALPERNA

Skyhög service och trygghet

Som resande med Alpflyget kommer du att uppleva att vi tar servicen till nya höjder. Bland annat inför vi stolt ett gammalt koncept från resebranschen, nämligen Air Guides. Vi önskar att alla era frågor skal kunna besvaras under resan – service och trygghet från start till slut, därför har vi en dedikerad och påläst reseguide med under flygresan. Flyget har såklart också sin egen duktiga service- och säkerhetspersonal, men vår Air Guides roll är att bistå med allt som rör din semester.

Synlighet

Alpflyget är ett flygkoncept med helt egna avgångar, egen personal och en unik närvaro på flygplatsen – vi finns på allt från avgångsskärmar till informationsdiskar. Alpflyget servicerar SkiGroups resande både på de klassiska 8-dagars resor, men också på de populära korta resorna, på fyra och fem dagar. Vi flyger från Göteborg.

Mat & Dricka

Som resenär med Alpflyet kan du boka detta före ditt flyg, via vår incheckningsportal eller via resebolaget där din skidsemester är bokad.

Utbudet anpassas efter resans längd.

Beställ plats, extra bagage och tillköp mat här

Inflight Magazine

Tidsfördriv behöver inte vara oinspirerande. Tiden i luften kan bland annat användas till att dyka ner i Alpflygets eget inflight magazine. I magazinet presenterar vi rolig och spännande läsning inom en rad fasta ämnen.

Magazinet vill ha stort fokus på sitt visuella uttryck för att få er resande i semesterhumör och bjuda på en god start på resan.